Bruiloft Elin en Bart

Vanmorgen ben ik rond 9.00 naar Ermelo gereden. Ik mocht het haar en de make up verzorgen van de mooie, Zweedse Elin Carlsson. Omdat het dit weekend Midzomernacht is in Zweden, wilden Elin en haar Bart heel graag vandaag in het huwelijk treden. Aangekomen bij Het Roode Koper, kreeg ik eerst een heerlijk kopje koffie en spraken we even door of er nog veranderingen waren na haar proef make up en haar een paar weken daarvoor. Daarna ben ik aan de slag gegaan. Het haar werd geföhnd met hele goede versteviging van Bumble&Bumble. Daarna heb ik met de stijltang mooie slagen in haar haar gemaakt en uiteindelijk heel losjes vastgezet aan de achterkant. Als mooi detail hebben we een klein beetje gipskruid achter in haar haar gestoken. Daarna heb ik haar make up gedaan, zoals we hadden afgesproken.Het eindresultaat was prachtig! Toen Elin klaar was, is ze , samen met haar Bart, foto's gaan maken met de fotograaf die uit Italië was overgevlogen. Het was een internationale dag; er waren Zweden, Amerikanen, Libanezen, Italianen en Nederlanders. De sfeer was heel gemoedelijk en fijn! Wat een mooie, lieve mensen bij elkaar! Als laatste heb ik de twee Zweedse bruidsmeisjes van een mooi makeupje en kapsel voorzien.  Wat een gezellige meiden! Met veel  Engels en onderling Zweeds hebben, we onder het werken, lekker gekletst! Lieve Elin en Bart, van harte met jullie huwelijk!


Reactie schrijven

Commentaren: 0