Gilmore Girls styled shoot

7 November dit jaar stonden we als bikkels in de kou te shooten voor de Gilmore Girls styled shoot. Wat een te gekke dag was het en wat een mooie locatie in Zuidwolde! Omdat de 'echte' Gilmore Girls op Netflix een nieuwe film uitbrachten, leek het ons leuk om daar een shoot aan te wijden. Marit van Girls of Honour nam het initiatief en ging aan het bellen, appen, mailen wie er allemaal mee wilden doen. Dat wilde ik natuurlijk wel, als Gilmore Girls-fan zijnde!! Op de shootdag waren dan ook alleen maar fans aan het werk, dus iedereen was even enthousiast. Het hele team bestond wel uit een man of twintig!; de hele dag gezelligheid dus. Ik mocht de look-a-like van Lorelai in de haar en make up zetten; helemáál geen straf! Daarna kwam zangeres Mindy, van Mindy & The Good Vibes Society, in mijn stoel zitten en mocht ik haar ook onder handen nemen. Wat een superleuke vrouw met een prachtstem! We hebben het volgens mij allemaal enorm naar ons zin gehad en dat is, denk ik, ook terug te zien in de shoot. Als je de hele serie wil zien, ga dan naar mijn website www.mirjammeijer.com. Veel kijkplezier!!

 

 

Het team:

Organisatie en styling: BEST DAY EVER Events

Haar en make up Lorelai: Mirjam Meijer

Haar en make up Rory: Ilona Smit

Modellen: Bo Lamers en Marieke Overvest

Houten decoratie: Wearegolden.nl

Jurken Rory: Wild at heart bridal

Jurken Lorelai: Bruidsboetiek de Blauwe Hoeve

Blauwe jurk zangeres: Victors wedding design

Film: Stories to tell aka Pindakaas productions

Muziek: Mindy van Trouwliedjes.nl

Koffie: Babes Coffee

Taart: Gebakkerij

Babs: Ouiyessi

Fotograaf: Rianne Fotografie

Donutwall: TELEUKTROUWEN

Bloemen: Judith Slagter

Stationary: Kijkkalligrafie

Locatie: Buitenherberg Terlinde in Zuidwolde


Reactie schrijven

Commentaren: 0