Vrij werk shoot met Tessa en Linda

 

Donderdag 8 Juni 2017 stond er weer een vrij werk shoot gepland met Linda van de Berg. Ons model was dit keer Tessa Lucas, jaja de zus van Pip Lucas die wij ook al eens geshoot hebben. We hadden wat sfeerbeelden uitgekozen, welke richting we op wilden. Deze beelden waren vrij divers dus daarom hebben we gewoon 3 looks gedaan! De laatste deden we om lekker te freestylen en het een en ander uit te proberen. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad en ik hoop dat dit terug te zien is in de foto's! De volledige shoot staat onder het kopje "shoots" op mijn website www.mirjammeijer.com. Kijk rond en geniet ervan!

 

 

Samenwerking met Marit van Girls of Honour

Gilmore Girls styled shoot

7 November dit jaar stonden we als bikkels in de kou te shooten voor de Gilmore Girls styled shoot. Wat een te gekke dag was het en wat een mooie locatie in Zuidwolde! Omdat de 'echte' Gilmore Girls op Netflix een nieuwe film uitbrachten, leek het ons leuk om daar een shoot aan te wijden. Marit van Girls of Honour nam het initiatief en ging aan het bellen, appen, mailen wie er allemaal mee wilden doen. Dat wilde ik natuurlijk wel, als Gilmore Girls-fan zijnde!! Op de shootdag waren dan ook alleen maar fans aan het werk, dus iedereen was even enthousiast. Het hele team bestond wel uit een man of twintig!; de hele dag gezelligheid dus. Ik mocht de look-a-like van Lorelai in de haar en make up zetten; helemáál geen straf! Daarna kwam zangeres Mindy, van Mindy & The Good Vibes Society, in mijn stoel zitten en mocht ik haar ook onder handen nemen. Wat een superleuke vrouw met een prachtstem! We hebben het volgens mij allemaal enorm naar ons zin gehad en dat is, denk ik, ook terug te zien in de shoot. Als je de hele serie wil zien, ga dan naar mijn website www.mirjammeijer.com. Veel kijkplezier!!

meer lezen 0 Berichten

Fashionshoot met Pip en Linda

 Afgelopen 20 oktober was het dan zover......een vrijwerk-shoot met getalenteerd model Pip Lucas en één van mijn favoriete vendors fotografe Linda van de Berg van Day of my life! Ik was van tevoren al bij Open32 in Dronten geweest; van hen mocht ik kleding lenen dus dat was top. Om 10.00 uur haalde ik Pip van het station in 't Harde en daarna reden we naar de studio van Day of my life. Onder het genot van een kopje koffie/thee bekeken we alle kleding die was meegenomen; keuze genoeg! In de studio trok ik mijn koffers open en gingen we aan de slag met haar en make up. Pip doet de toneelopleiding dus ze kon zich goed inleven voor de camera. Samen hebben we de hele dag mooie dingen gemaakt, veel gelachen en zijn we heerlijk met ons vak bezig geweest; wij zijn blij!! Mocht je de hele serie van de shoot willen zien dan kan dit

                                                                               onder het kopje "shoots" op de website....

meer lezen

Boudoirshoot aan zee

In oktober heb ik, samen met een team van 12 personen, meegewerkt aan een supergave shoot op het strand bij Haarlem. We verzamelden ons om 10 uur op de parkeerplaats bij het strand en van daar samen die kant op. Na nog een redelijke wandeling met alle koffers en andere spullen kwamen we aan op de plaats waar het allemaal zou gaan gebeuren die dag. Wat hadden we een geluk met het weer, de zon scheen volop en we hadden een plekje gevonden in de zon uit de wind.....HEERLIJK! Iedereen stalde zijn spullen uit en ik kon beginnen met de make up en het haar van het eerste model. Daarna werden de trouwjurken aangepast en eventueel gewisseld. Alle modellen moesten de sfeer uitstralen van een zeemeermin; ik denk dat dit goed gelukt is! Wat een prachtige, pure schoonheden! We zijn aan het shooten geweest tot zonsondergang. Het was een lange, maar fantastische dag met een topteam!! De resultaten mogen er dan ook zijn...... (te zien op de website onder "bridal shoots")

meer lezen 0 Berichten

Fotoshoot Mila

Afgelopen vrijdag, 2 oktober, kreeg Mila haar verjaardagskado dan toch eindelijk! Afgelopen maand kreeg ze voor haar 13e verjaardag een fotoshoot, met alles erop en eraan, van haar ouders. Meteen uit school kwam Mila met haar moeder naar mijn huis, zodat ik haar make up en haar kon doen. Zelf draagt ze niet zoveel make up dus we besloten om het mooi licht te houden met glansjes. Zelf had ze een haarband gekocht in Ibiza-stijl, dus die gingen we natuurlijk zeker gebruiken! Toen we klaar waren, zijn we richting de Zandverstuiving bij Nunspeet vertrokken. Daar stond de fotografe, Linda, al klaar met haar spullen. Het was prachtig weer, dus dat was heel fijn! Daardoor kreeg de shoot een extra zonnig tintje, zon, glans, Ibiza-haarband..... Hieronder de resutaten :)

meer lezen 0 Berichten

Model voor één dag in Elburg

19 September was het dan zover....Model voor één dag was in Elburg! Om half tien kwamen Linda van PhotoLinda en ik aan bij Kims Boutique. We werden hartelijk ontvangen door Kim zelf met een heerlijke kop koffie. Daarna hebben we onze spullen klaargezet en kwam het eerste model. Eerst werd de kleding aangemeten en daarna kwam het model bij mij voor make up en haar. Helemaal klaar voor de shoot nam Linda haar mee naar buiten voor de fotoshoot, want het was prachtig weer! Ondertussen was ik alweer bezig met het volgende model, zodat we lekker door konden. Het laatste model was rond half vijf klaar. Toen iedereen weer naar huis was, hebben Kim, Linda en ik de boel weer opgeruimd. Daarna zijn Linda en ik nog even bij Da Pietro gaan zitten om, onder het genot van een kopje koffie, de dag door te spreken. Wij zijn heel tevreden!

meer lezen 0 Berichten

 

Leuke samenwerking met de Girls of Honour