Gastenboek
 
Commentaren: 2
 • #2

  Foke Wijbenga (dinsdag, 26 juni 2018 18:07)

  In mei 2018 heeft Mirjam mijn kapsel en visagie gedaan voor onze bruiloft. Ik had een heel duidelijk beeld bij wat ik mooi vond, een buitenbruiloft in het voorjaar maar veel gipskruid en met mijn wensen kwam in voor een proefsessie bij Mirjam.
  Ik voelde mij meteen enorm op mijn gemak bij haar, ze kwam mij helemaal tegemoet in wat ik mooi vond en wat bij mij past.
  Op de bruiloft zelf was ze heel ontspannen wat het voor mij ook makkelijk maakte om te ontspannen en het resultaat was prachtig.
  Mijn haar en make-up heeft de hele dag en avond supermooi gezeten, ondanks huilen en dansen :)
  Ik raad Mirjam aan iedereen aan!

 • #1

  Linda (maandag, 04 juni 2018 21:45)

  Tijdens de proefsessie (bruidsmake-up) voelde het direct goed bij Mirjam. Ze weet wat ze doet, luistert goed naar je wensen en is ook nog eens erg gezellig. Mijn make-up heeft de hele dag goed gezeten. Mirjam is een vakvrouw!


 

"Wat een fantastisch kapsel heb je mij gegeven! Het heeft de hele dag gezeten, zelfs met de hitte en 's avonds met dansen! Je bent een echte top hairstyliste!!!" (Ellen)

 


 

"Wat heb ik een relaxte ochtend gehad met Mirjam. Mede door haar voelde ik me de hele dag prachtig!" (Marita)


 

"Leuke en gezellige dame! Denkt met je wensen mee." (Anoniem)

 


 

"Mirjam is echt een reddende engel geweest voor onze bruiloft. Zij stond voor ons klaar toen mijn kapster/visagiste (om een goede reden) moest afzeggen. Ze heeft echt geweldig werk geleverd en ik kan Mirjam aan iedereen aanraden. En... de letterlijke bewoording van mijn man zojuist: je zag er echt lekker uit. Topcompliment toch?"

PS. Mirjam, nogmaals bedankt! (Elise)

 


 

"Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor Mirjam. Tijdens de proefsessie al mijn wensen besproken en het kon niet mooier op de dag zelf! Ondanks dat ik Mirjam persoonlijk niet ken, voelde het tijdens de proefsessie al erg vertrouwd! Absolute aanrader." (Dominique)

 


 

"Mirjam is vriendelijk, geduldig en heel enthousiast. Ik heb van iedereen complimenten mogen ontvangen over mijn haar." (Anoniem)

 


 

"Mirjam was the perfect choice. She is nice, professional and makes you feel calm and relax but overall she understood perfectly what I wanted and she made it happen. That day you need to be sure that you can trust your hair & makeup artist and it felt like that. The result was just perfect." (Nadia)

 


 

"Superlieve vrouw, luistert goed en gaat door tot je tevreden bent. Ze is kundig en alles heeft de hele dag goed gezeten." (Priscilla)

 


 

"Ik was super blij met mijn haar en make up, kreeg er ook ontzettend veel complimenten over! Het bleef goed zitten en ik voelde me er heel fijn bij. Nogmaals hartelijk dank!" (Maaike)

 


 

"Ze heeft mijn bruidsmake up fantastisch gedaan. Ik heb me prachtig gevoeld die dag!" (Anoniem)

 


 

"Ik heb veel complimenten gekregen over mijn prachtige kapsel!" (Corelien)

 


 

"Ik was ontzettend blij met mijn keuze voor Mirjam! Ze snapt heel goed waar ik naar op zoek was qua haar en make- up en wat wel/niet bij me past. Ik vond het zelf lastig te verwoorden waar ik naar op zoek was, maar Mirjam voelde dit heel goed aan en kwam met voorstellen waar ik ontzettend blij van werd. Ze is heel flexibel en ze is pas tevreden wanneer je dat zelf ook bent. Ik was ontzettend blij met het resultaat, m'n haar en make-up zat super mooi en bleef ook heel mooi zitten. Ik raad Mirjam zeker aan voor haar- en bruidsmake-up!" (Maaike)

 


 

"Je voelt je snel op je gemak bij Mirjam. Ze luistert naar jouw wensen en zorgt voor een prachtige make-up die bij je past. Ongedwongen sfeer en veel rust, je bent in goede handen bij Mirjam." (Lisette)

 


"Vond het een hele ontspannen ochtend met je en ben heel blij dat je m'n visagiste was!" (Anne)

 

"Complimenten alom van onze gasten voor Mafalda's mooie make up en kapsel." (Marco)

 


 

"Top dat je ons weer hebt doen schitteren, qua haar en make up." (Carola van KLINK!)

 


 

"Nogmaals bedankt voor je kunst - ik heb me erg mooi gevoeld!!

Ik kreeg veel complimenten over mijn haar en er werd ook aangegeven dat mijn make up mooi en natural was - precies wat ik wilde!" (Annewil)

 


 

"Bedankt voor je geduld en begrip! En dat je me op mijn best hebt gemaakt." (Froukje)

 


 

"Bedankt voor je prachtige make up, ik heb me fantastisch gevoeld!" (Maria)

 


 

"Mirjam is een super lieve en betrokken vrouw, waarmee het begin van je dag sowieso ontspannen en gezellig is! Ze was heel begripvol en geduldig bij de proefkapsels en ze heeft alle tijd genomen om mij te helpen met het bedenken van een kapsel/make-up. Verder is Mirjam heel flexibel als persoon, maar is ze gewoon heel druk waardoor haar agenda niet altijd flexibel is. Vroeg bij zijn dus!" (Anne)