INEKE VAN BRAAM

 

 

 

 

 

Bewust zijn van je innerlijke schoonheid is heel belangrijk; ik ben er door ervaring van overtuigd dat make up die innerlijke schoonheid kan versterken. De opleiding tot visagiste en haarstyliste heb ik gevolgd bij Dik Peeters in Amsterdam. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van bruiden, films, commercials en fotoshoots. Samen met de klant tot het perfecte plaatje komen geeft mij veel voldoening; hier kan ik alle creativiteit in kwijt.

 


 

 

IRIS DE VRIES

 

 

 

 

 

De appel valt niet ver van de boom; mijn moeder had vroeger een goedlopende schoonheidssalon en leerde mij al jong hoe ik mezelf op kon maken. Vanaf dat moment is make up mijn passie. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik de opleiding voor visagie en haarstyling gaan volgen bij Dik Peeters in Amsterdam. Mijn passie werd mijn vak. Inmiddels heb ik ervaring in een breed spectrum: van bruidsmake up en -haar tot fotoshoots en van film tot travestie. Wanneer de klant in de spiegel kijkt en van blijdschap straalt door mijn werk, dan is dat iets om trots op te zijn. Daar ga ik zelf ook van stralen!