Favoriete vendors

 

In de loop van de tijd heb ik met veel mensen samengewerkt. Daaruit heb ik een aantal favorieten voor jullie op een rijtje gezet. Het is zeker de moeite waard om hun sites te bezoeken!

 

Fotografen

Angela Bloemsaat

Angela is voor mij mijn nieuwste favoriete vendor. Wat een talent heeft zij op het gebied van bruidsfotografie! Haar manier van fotograferen is origineel, puur en smaakvol.

Ze is een vrolijke noot en in haar werk zeer professioneel. Haar uitdaging: het geheel in beeld brengen, zoals het is. Soms ook op een manier waarop jij het nog niet had gezien. Met Angela als fotografe ben je verzekerd van een  prachtige bruidsreportage!!

                                                www.angelabloemsaatfotografie.com

 

 

 

 

 

 

 Svenja Petersen

 Svenja is een supergetalenteerde fotografe die op een ongedwongen manier de mooiste foto's maakt. Ze is een lieve, vrolijke meid die weet waar ze het over heeft! Je voelt je meteen op je gemak bij haar, waardoor de sfeer heerlijk ontspannen is als Svenja op jouw bruiloft komt fotograferen. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al een flinke dosis ervaring opgebouwd op het gebied van bruiloften. Zeker een aanrader!

                                                                www.svenjaphotography.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Linda van de Berg

Linda ken ik al jaren en we hebben echt een klik als het op werk aankomt. Ze is inmiddels een zeer ervaren bruidsfotografe. Daarom kun je met Day of my Life rekenen op pure, sfeervolle foto's met oog voor detail. Linda is op de achtergrond aanwezig en weet op de juiste momenten de prachtigste foto's te maken!

 

www.dayofmylife.nl

 

Haaraccessoires

 

 

Daniëlla van den Huissen

Daniëlla ontwerpt prachtige haaraccessoires en sieraden gemaakt van antieke en kostbare materialen. Alles is handgemaakt. Geïnspireerd door de geschiedenis van kostbare erfstukken en haar liefde voor de natuur is Naturae Design ontstaan.

 

www.naturae-design.com

 

 

 

Girls of Honour

De 'GIRLS'

De meiden van Girls of Honour bloggen over alles voor je bruiloft en een lang en gelukkig leven samen. Van de mooiste trouwlocaties, vintage trouwjurken en voorbereidingen voor DE dag tot kapotte pantys, schoonmoeders en de huwelijksnacht! Superleuke website in eigentijdse stijl! 

 

                                                                www.girlsofhonour.nl

 

Bloemen

 

Chantal ten Brinke

Chantal is een topper op het gebied van bloemen; bruids- en polsboeketten, corsages of bloemenkroon, alles kan ze maken. En hoe! Haar creativiteit zie je terug in haar ontwerpen, waardoor je zeker iets unieks hebt op je bruiloft. Maar ook voor backdrops, autostukken of bloemen in de kerk, op de feestlocatie of op de dinertafels kun je haar boeken!

 

www.puravie.nl

 

 

 

Nagels

Petra de Boer

Petra maakt, als nagelstyliste, de mooiste nagelcreaties. Ze is een super spontane meid en kan alles op het gebied van acrylnagels. French manicure, mooi gelakt of een origineel ontwerp op je nagels? Ze maakt het voor je!  Petra zorgt ervoor dat je handen er op je trouwdag op hun best uitzien. Wie wil dat nu niet?!

 

                                                               www.nailsbypetra.nl