Workshop 1

Vanaf vandaag zijn we weer van start gegaan met de workshops make up. Om 9.15 kwam iedereen binnendruppelen. Onder het genot van een kopje koffie of thee met wat snoeperij, heb ik een korte uitleg gegeven over hoe je een mooie dagmake up aanbrengt die het beste bij jou past. Op mijn model heb ik, stap voor stap, laten zien hoe je dit het makkelijkst kunt doen. Daarna zijn we zelf lekker aan de slag gegaan met, ik mag wel zeggen, hele mooie resultaten! Iedereen was heel enthousiast en soms ook verbaasd dat je met niet eens zo heel veel make up toch een heel fris resultaat kunt krijgen en dat bepaalde kleuren die ze zelf absoluut niet zouden kiezen, toch wel heel mooi stonden bij hun gezicht. Rond 11.45 hebben we afgerond en nog even nagepraat. Naar mijn idee was het een zeer geslaagde ochtend! Op naar de volgende workshop! 


Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Maaike van Dijk (donderdag, 23 april 2015 13:39)

  Bedankt voor de gezellige ochtend en heldere uitleg. Na jouw workshop weet ik nu eindelijk een open blik te creëren, ondanks mijn diepliggende ogen met wat hangende hoekjes. Je weet je aandacht goed te verdelen over alle deelnemers en hebt oog voor welk type make-up bij iemand past.

 • #2

  Renate Veenbergen (donderdag, 23 april 2015 22:05)

  Het was een enorm inspirerende workshop! Naast een hartelijke ontvangst en een geweldige sfeer heb ik ontzettend veel bijgeleerd. Je heldere manier van uitleggen maakte van wat onbereikbaar leek (lees jezelf opmaken alsof het voor je gedaan is) ineens mogelijk. Je had oog voor verschil tussen de deelnemers, je professionaliteit maakte dat je iedereen van persoonlijk advies kon voorzien en de producten waar je mee werkte waren ook erg goed. Kortom, ik kan niet wachten op een vervolgworkshop! Dankjewel!

 • #3

  Jessica (vrijdag, 24 april 2015 16:34)

  Dank je wel voor deze inspirerende workshop Mirjam! Iedere ochtend geworstel met make up hoeft niet meer na deze gezellige les. Goede tips voor mijn gezichtsvorm en bril gekregen. Heb nu ook eindelijk inzicht in welke kleuren bij mij passen :-) Goede adviezen gekregen voor kwasten en andere producten zonder dat het 'opdringerige' verkoop was. Netjes de deur uit gaan is ineens een fluitje van een cent geworden. Ik kom graag terug voor de workshop feest make up.

 • #4

  Ingeborg (zaterdag, 25 april 2015 13:01)

  Wat een warm en hartelijk onthaal woensdag! Na een goede communicatie over de inhoud van de cursus vooraf. Erg leerzaam en gezellig. Nu kom ik eindelijk eens wat verder dan eye-liner en mascara. Fijn dat er maar 6 deelnemers waren, zo krijgt iedereen speciale uitleg over haar aandachtspunt! Kan niet wachten om met de aangeschafte producten aan de slag te gaan! ThanX

 • #5

  Mafalda (maandag, 25 mei 2015 21:39)

  Bedankt voor de leuke workshop Mirjam ! Ik vond het heel geslaagd en kon niet wachten tot ik de make-up thuis had om verder te oefenen en uit te proberen. Je hebt veel bruikbare tips gegeven en hier kan ik zeker wat mee in mijn dagelijkse make-up. Ik kom graag nog eens terug voor de workshop avond make-up ! :)