EVEN VOORSTELLEN...

 

Mijn naam is Mirjam Meijer en ik woon in Dronten. Ik heb twee heerlijke dochters van 20 en 24 jaar, dus je kunt je voorstellen dat de onderwerpen make up en haarstyling geregeld voorbij komen.

 

Als tiener was de interesse voor mooie make up looks al aanwezig; het werd al snel een serieuze hobby. En wat is er nu leuker dan van je hobby je werk te kunnen maken? Uiteindelijk ben ik de opleiding tot make up artiest en haarstylist gaan volgen aan de B academy in Amsterdam. Daar heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Mijn werk is zeer divers, van fashionshows tot TV en van bruidsmake up en -haar tot workshops. Ik heb o.a. meegewerkt aan Hollands Next Topmodel en de Mercedes Benz Fashion Week. In de loop der jaren heb ik veel vakkennis en ervaring opgedaan. 8 Jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf gestart en inmiddels heb ik er twee fantastische collega's bij!

 

Mocht je één van ons willen boeken of heb je vragen? Vul dan gerust het contactformulier in en ontvang, geheel vrijblijvend, meer informatie.