Workshop 2

Afgelopen vrijdag, 24 april, hebben we weer een workshop make up gedaan. We zijn gestart met een lekker kopje koffie of thee en daarna heb ik een korte uitleg gegeven over de inhoud van de workshop. Na mijn voorbeeld op mijn model (dit keer was dat één van de dames zelf), gingen de dames zelf aan de slag. Iedereen heeft zo zijn eigen 'lastige dingetjes' en de vragen liepen dan ook ver uiteen. Ik heb ieder zoveel mogelijk persoonlijk advies gegeven; het zijn vaak maar kleine aanpassingen op hun eigen manier maar met een groot verschil als resultaat! Zelfs de dames die zelf heel weinig make up dragen, wisten een prachtige, frisse make up bij zichzelf aan te brengen. Voor we er erg in hadden, zat de tijd er al weer op en ging iedereen weer richting huis. Ik denk dat de workshop weer geslaagd is, net als de vorige keer! 


Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Monique (donderdag, 21 mei 2015 00:16)

    kan het iedereen aanraden,. deze workshop !!! goede tips en trucs geleerd en direct toe te passen, werd bij her volgende feestje 10 jaar jonger geschat... Wie wil dat nou niet? ruimte voor persoonlijke aandacht en gewoon hartstikke gezellige en goed verzorgde ochtend gehad., dankjewel Mirjam ! kom graag nog een keer voor een 'feest'make-up ofzo...?

  • #2

    Judith (zondag, 24 mei 2015 22:22)

    Naast dat het een gezellige ochtend was met een klein clubje (6) geleerd hoe je een mooie basis make-up kunt aanbrengen met tips en trucs voor ieders gezicht. Leerzaam en een persoonlijke ochtend onder de bezielende leiding van Mirjam. Een aanrader!