70's Styled Editorial

18 April j.l. ben ik de hele dag in Utrecht geweest om te shooten in de Metaalkathedraal. Wat een prachtige locatie! Een oude kerk die langzaamaan wordt gerestaureerd met zoveel mooie authenticiteit.....GE-WEL-DIG! Om 9.00 uur kwam iedereen binnendruppelen. Daarna zijn we meteen aan de slag gegaan. Ik met het haar en de make up van de modellen Maud Claessen en Marijke van der Kolk, de fotografe Svenja Petersen ging op onderzoek uit waar de mooiste shootplekjes waren op deze locatie, Chantal ten Brinke startte met het maken van prachtige bloementiara's en Marjella Mijnten pakte alle vintage jurken uit voor de styling. De zon scheen naar binnen, waardoor er supermooie zon- en schaduwplekjes tevoorschijn kwamen. De ochtend vloog voorbij en rond een uur of 1 zijn we even gezellig met z'n allen gaan lunchen in de tuin van de kerk. Nadat iedereen uitgegeten was, gingen we weer vol enthousiasme verder. Het ene mooie plaatje na het andere werd geschoten door Svenja. Dankzij de fijne samenwerking onderling hebben we allemaal een topdag gehad!


Reactie schrijven

Commentaren: 0