Workshop 3

Vanavond ben ik naar Hattem gereden voor een workshop make up aan huis. Berber nodigde me uit om gezellig bij haar aan de keukentafel de workshop te geven als kado voor haar dochters slagen. Ze had nog twee vriendinnen van haar dochter uitgenodigd, zodat we met een leuk stel waren. Na een korte uitleg, mochten de meiden lekker zelf aan de slag. In eerste instantie durfden ze niet zo goed aan mijn spullen te komen (het waren tenslotte wel allemaal professionele producten) maar toen ze eenmaal het drempeltje over waren, gingen ze helemaal los!  Met veel enthousiasme werd er van alles gevraagd en heb ik leuke en handige tips en tricks met ze uitgewisseld. Hier en daar heb ik ze een beetje geholpen om een leuk dag makeupje aan te brengen. Als ik ze even een beginnetje liet zien, gingen ze zelf verder en werd het een prachtige resultaat. Ondertussen zaten we gezellig te kletsen onder het genot van thee/fris en heel veel chocola! Het eindresultaat was top! Goed gedaan meiden!


Reactie schrijven

Commentaren: 0