Shoot Lookbook NATURAE

Afgelopen zondag mocht ik meewerken aan een hele bijzondere shoot. Het was voor het lookbook van Naturae (eigenaresse Daniëlla van den Huijjssen). Daniëlla gaat op zoek naar hele oude, bijzondere kroontjes die vroeger o.a. voor bruiloften gebruikt werden. Als zij er één heeft gevonden, knapt ze hem helemaal op. Het zijn echt prachtige kroontjes die, ook in deze tijd, supermooi zijn voor een bruiloft.

Een vriendin van Daniëlla had haar huis opengesteld voor onze voorbereidingen. We begonnen om half tien met het haar en de make up van het eerste model, Manja van Everdingen, in Haarlem. Daarna gingen Daniëlla, de fotografe Svenja Petersen, het model Manja en onze filmmaker Annemiek Heller alvast naar de Kennemerduinen, want daar zou de shoot plaatsvinden. De vader van Daniëlla had een gezellig plekje voor ons gemaakt met stoelen en een partytent, zodat we daar de rest van de voorbereidingen konden doen. Nadat Manja klaar was, ben ik verder gegaan met het tweede model Aurelle Vooijs. Toen wij klaar waren, zijn we, samen met de vriendin van Daniëlla, ook naar de locatie vertrokken. In eerste instantie was het prachtig weer. Ze hadden voor de middag en avond wel buien afgegeven, maar tot dan zag het er allemaal prima uit. Als alles volgens schema zou gaan, waren we voor de buien klaar. Het ging ook allemaal goed volgens plan. Er werd omgekleed, nieuwe kapsels gemaakt en make up bijgewerkt. Om twee uur kwam model drie naar de locatie, Rieke van Wijngaarden, een prachtige rode dame. Zij werd ter plaatse in de make up gezet en het haar gedaan. De vintage bruidsjurken waren allemaal schitterend! Ze kwamen uit verschillende landen, nl. Engeland (designer Elizabeth Stuart), Israël (designer Flora Bridal), USA (designer Elise Viviane Vintage) en België (designer Rembo Styling). Tijdens de laatste sessie foto's sloeg het weer behoorlijk snel om; er moest flink aangepoot worden om nog net voor de regen klaar te zijn, maar het is gelukt!! We rocked this shoot ladies! Het was een top-samenwerking!! Voor mee foto's van deze shoot, kijk bij Styled shoot Naturae.


Reactie schrijven

Commentaren: 0