Neo Nail Tech 3D

Een tijdje geleden mocht ik meewerken aan de lancering van een nieuw produkt: 3D geprinte nagels die vaker te gebruiken zijn! Het ontwerp is van Jaleesa van Beek; eigenaresse van Neo Nail Tech. Ze zijn ook gebruikt voor de Mercedes Benz Fashion Week Summer 2015. 

We verzamelden ons rond 9.00 uur in een Amsterdamse fotostudio. Lekker op tijd, want we hadden veel looks te maken deze dag. Iedereen was super enthousiast. We zagen elkaar die dag voor het eerst, maar hadden meteen de klik die voor een mooi eindresultaat zou gaan zorgen! Een beetje spelend met ideeën over haar, make up en styling, kwamen we al snel tot zeer creatieve creaties! Het thema van de shoot was "plastic fantastic". Naar ons idee is dit thema goed gelukt! Het was een hele lange maar produktieve dag, waarin we hard gewerkt en veel lol hebben gehad en mooie resultaten hebben bereikt. Op naar nog vele samenwerkingen met dit team!!


Reactie schrijven

Commentaren: 0