Vrijgezellenfeest IJsselmuiden, make up workshop

Afgelopen zaterdag, 29 augustus, was een feestje voor zowel de meidengroep als mijzelf! Wat een gezelligheid. De club bestond uit 14 meiden die een vrijgezellenfeest hadden georganiseerd voor hun vriendin die 18 oktober a.s. gaat trouwen. Rond  kwart voor vier druppelde iedereen binnen en in een mum van tijd zat de tuin vol met vrolijke, enthousiaste meiden die niet konden wáchten om alle produkten uit te proberen. De aanstaande bruid mocht zich in de watten laten leggen door mij. Telkens als ik een stap voor deed, gingen de meiden daarna zelf aan de slag. Iedereen was superenthousiast en vonden het ook heel leuk om eens kleuren uit te kunnen proberen, zonder deze meteen aan te moeten schaffen. De tijd vloog voorbij en eigenlijk wilden ze nog niet stoppen, maar ja, ze hadden natuurlijk nog een druk programma voor de rest van de avond. Ik vond het heel leuk, dat ik onderdeel uit mocht maken van deze vrijgezellenparty!

Dit is het eindresultaat van een hele gezellige middag make uppen. Top gedaan meiden!


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Doreen (dinsdag, 01 september 2015 20:10)

    haaa! ja het was een heerlijke middag, enorm bedankt Mirjam voor jouw inzet!