Model voor één dag in Elburg

19 September was het dan zover....Model voor één dag was in Elburg! Om half tien kwamen Linda van PhotoLinda en ik aan bij Kims Boutique. We werden hartelijk ontvangen door Kim zelf met een heerlijke kop koffie. Daarna hebben we onze spullen klaargezet en kwam het eerste model. Eerst werd de kleding aangemeten en daarna kwam het model bij mij voor make up en haar. Helemaal klaar voor de shoot nam Linda haar mee naar buiten voor de fotoshoot, want het was prachtig weer! Ondertussen was ik alweer bezig met het volgende model, zodat we lekker door konden. Het laatste model was rond half vijf klaar. Toen iedereen weer naar huis was, hebben Kim, Linda en ik de boel weer opgeruimd. Daarna zijn Linda en ik nog even bij Da Pietro gaan zitten om, onder het genot van een kopje koffie, de dag door te spreken. Wij zijn heel tevreden!


Reactie schrijven

Commentaren: 0