Fotoshoot Mila

Afgelopen vrijdag, 2 oktober, kreeg Mila haar verjaardagskado dan toch eindelijk! Afgelopen maand kreeg ze voor haar 13e verjaardag een fotoshoot, met alles erop en eraan, van haar ouders. Meteen uit school kwam Mila met haar moeder naar mijn huis, zodat ik haar make up en haar kon doen. Zelf draagt ze niet zoveel make up dus we besloten om het mooi licht te houden met glansjes. Zelf had ze een haarband gekocht in Ibiza-stijl, dus die gingen we natuurlijk zeker gebruiken! Toen we klaar waren, zijn we richting de Zandverstuiving bij Nunspeet vertrokken. Daar stond de fotografe, Linda, al klaar met haar spullen. Het was prachtig weer, dus dat was heel fijn! Daardoor kreeg de shoot een extra zonnig tintje, zon, glans, Ibiza-haarband..... Hieronder de resutaten :)


Reactie schrijven

Commentaren: 0