Boudoirshoot aan zee

In oktober heb ik, samen met een team van 12 personen, meegewerkt aan een supergave shoot op het strand bij Haarlem. We verzamelden ons om 10 uur op de parkeerplaats bij het strand en van daar samen die kant op. Na nog een redelijke wandeling met alle koffers en andere spullen kwamen we aan op de plaats waar het allemaal zou gaan gebeuren die dag. Wat hadden we een geluk met het weer, de zon scheen volop en we hadden een plekje gevonden in de zon uit de wind.....HEERLIJK! Iedereen stalde zijn spullen uit en ik kon beginnen met de make up en het haar van het eerste model. Daarna werden de trouwjurken aangepast en eventueel gewisseld. Alle modellen moesten de sfeer uitstralen van een zeemeermin; ik denk dat dit goed gelukt is! Wat een prachtige, pure schoonheden! We zijn aan het shooten geweest tot zonsondergang. Het was een lange, maar fantastische dag met een topteam!! De resultaten mogen er dan ook zijn...... (te zien op de website onder "bridal shoots")


Reactie schrijven

Commentaren: 0