Fashionshoot met Pip en Linda

 Afgelopen 20 oktober was het dan zover......een vrijwerk-shoot met getalenteerd model Pip Lucas en één van mijn favoriete vendors fotografe Linda van de Berg van Day of my life! Ik was van tevoren al bij Open32 in Dronten geweest; van hen mocht ik kleding lenen dus dat was top. Om 10.00 uur haalde ik Pip van het station in 't Harde en daarna reden we naar de studio van Day of my life. Onder het genot van een kopje koffie/thee bekeken we alle kleding die was meegenomen; keuze genoeg! In de studio trok ik mijn koffers open en gingen we aan de slag met haar en make up. Pip doet de toneelopleiding dus ze kon zich goed inleven voor de camera. Samen hebben we de hele dag mooie dingen gemaakt, veel gelachen en zijn we heerlijk met ons vak bezig geweest; wij zijn blij!! Mocht je de hele serie van de shoot willen zien dan kan dit

                                                                               onder het kopje "shoots" op de website....