GASTENBOEK
Commentaren: 12
 • #12

  Marianne Karssen (zondag, 27 september 2020 14:50)

  Mirjam heeft mijn proefmake-up en kapsel gedaan. Was een ontzettende leuke en spontane sessie. Alles klopte. Helaas kon Mirjam niet op mijn bruiloft zijn vanwege verzetting Covid-19 en Mirjam toen op vakantie was. Er was echter een goede backup geregeld. Dat is ook fijn te weten dat er door onverwachte zaken toch iemand achter de hand is. De klik was wel groter met Mirjam, waarschijnlijk omdat de proef sessie zo leuk en gezellig was. Het haar vond ik nog steeds het mooist❤️

 • #11

  Tamara ten Hove (woensdag, 30 oktober 2019 19:47)

  Op 5 oktober 2019 heeft Mirjam mijn bruids make-up verzorgd. Ze heeft ontzettend goed geluisterd naar mijn wensen en meegedacht. Op 5 oktober heb ik de gehele dag kunnen stralen in mijn mooie make-up, wat er overigens in de avond nog net zo mooi op zat!

 • #10

  Brenda (vrijdag, 27 september 2019 12:52)

  Toen ik met spoed op zoek was naar een visagist was Mirjam mijn reddende engel. Ze reageerde snel via de e-mail, dezelfde avond had ik haar aan de telefoon en de volgende ochtend kon ik al terecht voor een proefsessie. Mirjam denkt graag met je mee en is heel oprecht en eerlijk. Mijn look op de trouwdag zelf paste dus perfect bij mij. En over mijn haar en make-up heb ik mij totaal geen zorgen hoeven maken, het bleef perfect zitten. Naast een uitstekende visagiste is Mirjam ook nog eens een hele lieve vrouw en ze brengt een fijne sfeer met zich mee. Mede dankzij haar verliep de ochtend van de trouwdag heel ontspannen (en ze komt langs op locatie, heerlijk hoor!). En Mirjam gaat pas weg als je er helemaal klaar voor bent om naar het altaar te lopen. Mirjam, nogmaals ontzettend bedankt!

 • #9

  Laura (zaterdag, 27 juli 2019 10:53)

  Super blij en tevreden dat Mirjam mijn bruidskapsel heeft gedaan! Na onze fotoshoot op de zandverstuiving (lees: met super veel wind) zat mijn haar nog steeds perfect! Echt boven verwachting, dat het de hele dag zo mooi heeft gezeten! Ik zal Mirjam zeker aanbevelen. Echt een lieverd is het! Bedankt Mirjam :)

 • #8

  Alien (vrijdag, 12 juli 2019 13:03)

  Op 21 juni heeft Mirjam mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. De proefsessie was erg ontspannen en gezellig. Op de dag zelf was Mirjam erg relaxed en dat stelt je als bruid gerust. Het kapsel heeft de hele dag mooi gezeten en ook de make-up bleef perfect zitten tot in de late uurtjes! Ik was erg blij met het resultaat.

 • #7

  Jeanine (maandag, 01 juli 2019 09:34)

  Mirjam heeft mijn kapsel gedaan voor mijn bruiloft. Ze is erg prettig in de omgang en super aardig! Ze stelt je op je gemak en stond open voor mijn feedback, zodat uiteindelijk het resultaat er was wat ik in gedachten had. Mijn haar heeft de hele dag goed gezeten, echt super gedaan! :-)

 • #6

  Silja (zondag, 30 juni 2019 19:23)

  Mirjam has a great sense of style, she listened well to my wishes but also brought some really nice ideas in herself.
  She is very pleasant to spend time with and the styling  at the wedding with Bee Gees songs relaxed my excited mind :-).
  The result was amazing (hair and make-up). I looked my best in a very natural way and it lasted until the end of our big day!

 • #5

  Rianne (zaterdag, 18 mei 2019 11:51)

  Op 11 mei 2019 heeft Mirjam mijn haar en make-up verzorgd voor mijn bruiloft, en ik had me geen relaxtere start van de dag kunnen wensen. Mirjam is zelf zo ontspannen dat je als bruid zelf geen stress krijgt. Bij de proef make-up was alles al super mooi, maar op de bruiloft werd dit nog eens overtroffen. Ik heb de hele dag gestraald, mede door de make-up van Mirjam. Ook mijn haar was zo ontzettend mooi, en bleef net zo mooi na een wilde feestavond. Jammer dat het maar eenmalig was, want wat was het gezellig met elkaar :)

 • #4

  Mascha de Roon (zondag, 19 augustus 2018 19:10)

  Mirjam heeft mij opgemaakt voor onze bruiloft op 08-08-2018. Tijdens de proef make-up heeft ze eerst mijn wensen gevraagd en voorbeelden bekeken van wat ik mooi vond en tussen het opmaken door steeds gevraagd of het goed was of dat er nog wat make-up bij moest. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar! Op mijn bruiloft zelf heb ik me prachtig gevoeld! De make-up zat er 's avonds ondanks de vele tranen, motregen en het warme feest nog steeds perfect op! Ik was behoorlijk zenuwachtig de dag zelf, maar Mirjam was heel lief en rustig wat heel fijn was! Geen moment spijt van m'n keus. Zeker een aanrader!

 • #3

  Lindsay van Olst (zondag, 22 juli 2018 22:34)

  8 juni 2018 heeft Mirjam mijn visagie gedaan voor onze bruiloft. Ik ben bij Mirjam thuis geweest voor een proef en dat was meteen een fijn gevoel! Tijdens onze mooie dag werd dit nog eens bevestigd, we hadden helaas ochtends lichte regen maar de make up bleef top zitten! Echt een aanrader!! Bedankt

 • #2

  Foke Wijbenga (dinsdag, 26 juni 2018 18:07)

  In mei 2018 heeft Mirjam mijn kapsel en visagie gedaan voor onze bruiloft. Ik had een heel duidelijk beeld bij wat ik mooi vond, een buitenbruiloft in het voorjaar maar veel gipskruid en met mijn wensen kwam in voor een proefsessie bij Mirjam.
  Ik voelde mij meteen enorm op mijn gemak bij haar, ze kwam mij helemaal tegemoet in wat ik mooi vond en wat bij mij past.
  Op de bruiloft zelf was ze heel ontspannen wat het voor mij ook makkelijk maakte om te ontspannen en het resultaat was prachtig.
  Mijn haar en make-up heeft de hele dag en avond supermooi gezeten, ondanks huilen en dansen :)
  Ik raad Mirjam aan iedereen aan!

 • #1

  Linda (maandag, 04 juni 2018 21:45)

  Tijdens de proefsessie (bruidsmake-up) voelde het direct goed bij Mirjam. Ze weet wat ze doet, luistert goed naar je wensen en is ook nog eens erg gezellig. Mijn make-up heeft de hele dag goed gezeten. Mirjam is een vakvrouw!


Ellen

 

Wat een fantastisch kapsel heb je mij gegeven! Het heeft de hele dag gezeten, zelfs met de hitte en 's avonds met dansen! Mirjam, je bent een echte top hairstyliste!!


 Marita

 

Wat heb ik een relaxte ochtend gehad met Mirjam. Mede door haar voelde ik me de hele dag prachtig!


Anoniem

 

Mirjam is een leuke en gezellige dame! Denkt met je wensen mee.


Elise

 

Mirjam is echt een reddende engel geweest voor onze bruiloft. Zij stond voor ons klaar toen mijn kapster/visagiste (om een goede reden) moest afzeggen. Ze heeft echt geweldig werk geleverd en ik kan Mirjam aan iedereen aanraden. En...de letterlijke bewoording van mijn man: je zag er echt lekker uit. Topcompliment toch?


Dominique

 

Ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor Mirjam. Tijdens de proefsessie al mijn wensen besproken en het kon niet mooier op de dag zelf! Ondanks dat ik Mirjam niet persoonlijk ken, voelde het tijdens de proefsessie al erg vertrouwd! Absolute aanrader.


Anoniem

 

Mirjam is vriendelijk, geduldig en heel enthousiast. Ik heb van iedereen complimenten mogen ontvangen over mijn haar.


Nadia

 

Mirjam was the perfect choice. She is nice, professional and makes you feel calm and relax but overall she understood perfectly what I wanted and she made it happen. That day you need to be sure that you can trust your hair & make up artist and it felt like that. The result was just perfect! 


Priscilla

 

Mirjam is een superlieve vrouw, luistert goed en gaat door tot je tevreden bent. Ze is kundig en alles heeft de hele dag goed gezeten.


Maaike

 

Ik was superblij met mijn haar en make up, kreeg er ook ontzettend veel complimenten over! Het bleef goed zitten en ik voelde me er heel fijn bij. Nogmaals hartelijk dank Mirjam! 


 Anoniem

 

Mirjam heeft mijn bruidsmake up fantastisch gedaan. Ik heb me prachtig gevoeld die dag!  


Corelien

 

Ik heb veel complimenten gekregen over mijn prachtige kapsel Mirjam!  


 Maaike

 

Ik was ontzettend blij met mijn keuze voor Mirjam! Ze snapt heel goed waar ik naar op zoek was qua haar en make- up en wat wel/niet bij me past. Ik vond het zelf lastig te verwoorden waar ik naar op zoek was, maar Mirjam voelde dit heel goed aan en kwam met voorstellen waar ik ontzettend blij van werd. Ze is heel flexibel en ze is pas tevreden wanneer je dat zelf ook bent. Ik was ontzettend blij met het resultaat, m'n haar en make-up zat super mooi en bleef ook heel mooi zitten. Ik raad Mirjam zeker aan voor haar- en bruidsmake-up!


Lisette

 

Je voelt je snel op je gemak bij Mirjam. Ze luistert naar jouw wensen en zorgt voor een prachtige make up die bij je past. Ongedwongen sfeer en veel rust, je bent in goed handen bij Mirjam.


Anne
Vond het een hele ontspannen ochtend met je en ben blij dat je mijn visagiste was Mirjam!

Marco

 

Complimenten alom van onze gasten voor Mafalda's mooie make up en kapsel.


Carola

 

Top dat je ons weer hebt doen schitteren, qua haar en make up. Bedankt Mirjam! 


Annewil

 

Nogmaals bedankt voor je kunst Mirjam - ik heb me erg mooi gevoeld! Ik kreeg veel complimenten over mijn haar en er werd ook aangegeven dat mijn make up mooi en naturel was - precies wat ik wilde!


Froukje

 

Bedankt voor je geduld en begrip Mirjam! En dat je me op mijn best hebt gemaakt. 


 Maria

 

Mirjam, bedankt voor je prachtige make up, ik heb me fantastisch gevoeld!


 Anne

 

Mirjam is een super lieve en betrokken vrouw, waarmee het begin van je dag sowieso ontspannen en gezellig is! Ze was heel begripvol en geduldig bij de proefkapsels en ze heeft alle tijd genomen om mij te helpen met het bedenken van een kapsel/make-up. Verder is Mirjam heel flexibel als persoon, maar is ze gewoon heel druk waardoor haar agenda niet altijd flexibel is. Vroeg bij zijn dus!