MAKE UP WORKSHOP

 

De make up workshop duurt ongeveer 2,5 uur en vindt meestal bij mij thuis plaats. Maar mocht je de voorkeur geven aan een andere locatie, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. We starten met een kop koffie of thee en wat lekkers en gaan dan aan de slag. Stap voor stap laat ik zien hoe je het best een mooie, natuurlijke en draagbare dagmake up aanbrengt. Na elke stap mag je deze zelf toepassen en help ik waar nodig. Als mijn professionele producten, waaronder M.A.C. Cosmetics, Inglot en Visaert, staan ter beschikking tijdens de workshop. Ook ligt er een compleet setje kwasten klaar met een spiegel. Als je wilt, kun je ook je eigen make up spullen meenemen. Dan kan ik laten zien wat er allemaal mogelijk is met jouw producten. Vaak kun je meer dan je denkt met de spullen die je al hebt. 

Als de dagmake up goed zit, kunnen we nog een stapje verder gaan; wat zwaarder voor de avond, een mooie eyeliner of feestelijk met glitter en glamour.

Mijn ervaring: de workshop is altijd erg gezellig en inspirerend! Dus mocht je met je vriendinnen een keer een leuke make up workshops willen doen, vul dan het contactformulier in.